Hoe werkt onze nooddouche

Thuis blijven douchen

Bent u van plan om de badkamer te verbouwen en kunt u daarom tijdelijk niet douchen? Huur dan deze tijdelijke douche! Dan hoeft u niet iedere dag te douchen bij vrienden of familie, en kunt u in eigen vertrouwde omgeving blijven douchen. Ook wanneer u revalideert van een blessure is deze nooddouche een uitkomst.

Onze nooddouche is uit één geheel van gepoedercoat staal gemaakt. Dus geen losse delen: hygiënisch en stevig! Ook heeft u bij onze douche het voordeel van een normale thermostaatkraan, zodat u de temperatuur hoger kan zetten zonder de douche uit te hoeven.

Kortom: Gewoon een mooie douche voor binnen of buiten!

mobiele douchecabine buiten

Plaatsing van de nooddouche

Snel geïnstalleerd: onze douche is geen bouwpakket en daarom vrijwel direct te gebruiken. Door de ronde vorm kan de douche overal in huis makkelijk geplaatst worden. De nooddouche kan aan elke kraan aangesloten worden. De afvoerslang kan eenvoudig in de wasbak gehangen worden, of aangeloten worden op bijvoorbeeld uw (vaat)wasmachine afvoer.

De mobiele douche kan op elke kraan worden gemonteerd, ook op een wasmachinekraan. Wij zorgen dat u ook kunt douchen tijdens het draaien van de vaatwasser of wasmachine.

Plaatsing van de nooddouche

Snel geïnstalleerd: onze douchecabine is geen bouwpakket en daarom vrijwel direct te gebruiken. Omdat de douche één geheel is, is hij waterdicht en hygiënisch. Door de ronde vorm kan de douche overal in huis makkelijk geplaatst worden. De tijdelijke douche kan aan elke kraan aangesloten worden. De afvoerslang kan eenvoudig in de wasbak gehangen worden, of aangesloten worden op bijvoorbeeld uw vaatwasmachine afvoer.

De mobiele douche kan op elke kraan worden gemonteerd, ook op een vaatwasmachinekraan. Wij zorgen dat u ook kunt douchen tijdens het draaien van de vaatwasser of wasmachine.

Onderaan de pagina vindt u nog meer informatie over de aansluiting van de mobiele douche.

Gemak

Na de huurperiode halen wij de mobiele douchecabine weer op. U kunt de douche zolang huren als u hem nodig heeft. Mocht de verbouwing toch langer duren dan gedacht, is dat geen probleem. Geef ons even een belletje en het wordt geregeld.

Onze nooddouches zijn compleet waterdicht omdat deze mobiele douche geen bouwpakket is, en gemaakt is van staal: stevig en stabiel. De douche is daarom ook heel makkelijk schoon te houden.

De tijdelijke douche hoeft niet direct naast een kraan en/of afvoer geplaatst te worden. Vanwege de afvoerpomp met langere slangen kan de douche ook verder weg van de kraan geplaatst worden.

Douche huren


Hoe wordt hij aangesloten?

De tijdelijke douche kan op vrijwel ieder waterpunt aangesloten worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw keukenkraan, gootsteenkraantje, wasmachinekraan of buitenkraan. Voor de afvoer nemen wij zelf een waterpomp mee die het douchewater terugpompt naar bijvoorbeeld uw gootsteen of (vaat)wasmachineafvoer. Ook deze aansluiting verzorgen wij volledig.

Warm water wordt verzorgd met een zuinige warmwaterboiler, die standaard meegeleverd wordt. Indien sommige gevallen kunnen wij de verbouwingsdouche ook op uw eigen warm water aansluiten.

De nooddouche kan dus op vrijwel iedere locatie geplaatst worden en wij nemen lange slangen mee zodat hij ook verder van een waterpunt kan staan. De douche staat standaard op een rubbermat met opstaande rand: Handig voor als u uit de douche stapt!