Mobiele keuken huren

Keuken verbouwen? Huur een keuken

Noodkeukens zijn mobiele keukenblokken voor verhuur tijdens de verbouwing van uw keuken. Beschikbaar voor €13,50 per dag. Met een noodkeuken heeft u een tijdelijke oplossing, zodat u thuis kunt blijven koken gedurende uw keukenverbouwing. Onze noodkeukens zijn stijlvolle keukens, robuust, gasvrij, verrijdbaar en van alle gemakken voorzien (incl. elektrische kookplaat, combi oven & boiler). Als toevoeging kunt u bij ons ook een koelkast of vaatwasser huren. Uw noodkeuken wordt snel bezorgd, aangesloten en weer opgehaald zodra u er klaar voor bent. 

Uw noodkeuken huren in 4 stappen

Reserveer uw mobiele keuken voor uw aankomende keukenverbouwing. Ook geschikt in prefab of semi-permanente bouw en/of woningbouw. Grotere aantallen voor (nood)opvang beschikbaar.

Stap 1: Ga naar Huureenkeuken.nl/reserveren

Stap 2: Selecteer de gewenste huurperiode en datum.

Stap 3: Binnen 1 werkdag wordt u gebeld voor een afspraakbevestiging.

Stap 4: Uw noodkeuken wordt bezorgd, aangesloten en weer opgehaald.

Dit zeggen klanten over onze verhuurservice

Evert van Vliet
Evert van Vliet
Een nette oplossing. Wij hebben de douche probleemloos 5 weken gebruikt. Flexibel in het verlengen van de huur. Aanrader.
Robert Soer
Robert Soer
De douche was perfect. Kom makkelijk een week verlengen en alles in goed overleg. De douche was helemaal nieuw
Ton Smits
Ton Smits
Ideale oplossing !! Heb tijdens onze verbouwing van de badkamer (4weken) geen moment gemist om te kunnen douchen. TOP !!
Martina Gouw
Martina Gouw
Fijne douche tijdens de verbouwing, moest telkens weer verlengen maar geen enkel probleem, zijn erg flexibel en vriendelijk.
Petra Honcoop
Petra Honcoop
De nooddouche werd snel en eenvoudig in onze productiehal geplaatst. Verlenging van de huurperiode ging ook prima. De douche deed het prima. Kortom, top!
Kenneth Zandwijken
Kenneth Zandwijken
Goede service douchecabine was een prima uitkomst
Tineke Uitman-Kenselaar
Tineke Uitman-Kenselaar
Prima oplossing tijdens de verbouwing van de badkamer, snel geplaatst en kan lang genoeg douchen, boiler warmt binnen 15 min. op. In schuur geplaatst en aangesloten op buitenkraan. Had niet graag 6wk zonder douche gezeten.
Harmen Gouwe
Harmen Gouwe
Top uitvinding.
steven verhagen
steven verhagen
Zeer praktische nooddouche, met boiler op elektriciteit, goed voor 8min douchen. Met een gezin van vijf is het mogelijk om achter elkaar te douchen, de boiler is snel opgewarmd. Zeer vriendelijke, flexibele en behulpzame mensen bij dit bedrijf
Mobiele keuken

Onze mobiele keukenblokken

Huureenkeuken.nl is onderdeel van Mijn Nooddouche. Met onze diensten bieden wij een totaaloplossing tijdens de verbouwing van uw badkamer en keuken. Onze nooddouches en -keukens zijn vervaardigd in Nederland en direct uit voorraad leverbaar. Stijlvolle noodkeukens als perfecte tijdelijke oplossing. Onze mobiele keukenblokken hebben een zwart (robuust) stalen frame met houten deurtjes en wieltjes om eenvoudig te verplaatsen. De keukens worden kant-en-klaar bij u thuis geïnstalleerd met boiler, elektrische kookplaat en combi oven. De keukens zijn gasvrij, waardoor bij aansluiting alleen toegang nodig is tot een stopcontact en koud wateraansluiting.

Permanent of tijdelijke keuken huren

Onze noodkeukens zijn beschikbaar als tijdelijke oplossing bij een verbouwing, evenement of kookworkshop. Ook bieden we onze mobiele keuken aan voor lange termijn verhuur of als permanente oplossing in prefab bouw en hebben we grote aantallen beschikbaar voor (nood)opvang.

Voordelen van onze noodkeukens

✔ Thuis blijven koken tijdens de verbouwing van uw keuken.
✔ Stijlvolle noodkeukens van metaal, houten deuren en werkblad.
✔ Noodkeukens incl. boiler, combi oven en elektrische kookplaat.
✔ Gasvrije keukens, alleen stopcontact en wateraansluiting nodig.
✔ Snelle levering, installatie en ophaalservice bij u thuis.
✔ Alle noodkeukens zijn direct uit voorraad leverbaar.
✔ Ook geschikt als permanente oplossing in prefabbouw.
✔ Vanaf €13,50 per dag – incl. BTW.

Noodkeuken huren

Waarom bij Mijn Nooddouche een douche huren?

Best beoordeeld

Service en klantvriendelijkheid hebben bij ons de hoogste prioriteit. Wij worden door onze klanten beoordeeld als uitstekend!

All-in-prijzen

Alle tarieven zijn incl BTW, transport, installatie, boiler & waterpomp. Geen verborgen kosten!

Schoon

Alle douches worden altijd grondig gereinigd vooraf aan levering. Daarnaast wordt elke douche geleverd met nieuw douchegordijn.

Overal te plaatsen

Onze mobiele douches zijn overal te plaatsen, zowel binnen als buiten. Wij verzorgen alles van transport tot installatie.

Veelgestelde vragen over keuken verhuur

Een mobiele noodkeuken kost €13,50 per dag inclusief BTW.

Wij leveren de douche altijd schoon af en leveren altijd een nieuw douchegordijn erbij. Onze douche is tijdens gebruik zeer makkelijk schoon te houden, ook omdat de douche uit één geheel bestaat, zonder randen of naden. U  kunt gewoon uw standaard schoonmaakmiddelen gebruiken.

Ja, u kunt de huur verlengen als bijvoorbeeld de  keukenverbouwing iets uitloopt. Bel ons even op en het wordt geregeld.

Indien wij een mobiel keukenblok beschikbaar hebben kunnen wij die in overleg zo snel mogelijk plaatsen. Bellen is sneller: 06-21315100

Wij leveren de douches in heel Nederland. Zie voor de transportkosten de prijzenpagina en vul uw postcode in.

De mobiele keuken is compleet voor gemonteerd en kan aangesloten worden met slechts 1 stekker in een geaard stopcontact. Het water wordt eenvoudig aangesloten op een waterkraan in de buurt. Dit kan een (vaat)wasmachinekraan of buitenkraan zijn. 

De slang voor het gebruikte water kan uitlopen in een put, of kan in uw afvoer gestoken worden die laag is afgezaagd in uw keuken. Ook is het mogelijk het water op te vangen in een jerrycan, welke u dan periodiek leegt.

De mobiele keuken kan in principe overal in huis geplaatst worden, bijvoorbeeld in de te renoveren keuken, of in de woonkamer. De mobiele keuken is aan het einde van elke werkdag makkelijk te verplaatsen. Zo kunt u hem ‘s avonds bijvoorbeeld terug zetten in de keuken. Het is ook mogelijk de douche buiten of in een bijkeuken/schuur te plaatsen. Ook buiten onder een afdak is mogelijk!

Wij leveren de mobiele keuken altijd schoon af. Ons mobiel keukenblok is tijdens gebruik zeer makkelijk schoon te houden. U kunt gewoon uw standaard schoonmaakmiddelen gebruiken. Na de huurperiode verwachten we de mobiele keuken ook weer schoon terug.