Mobiele keuken huren

Keuken verbouwen? Huur een keuken

Noodkeukens zijn mobiele keukenblokken voor verhuur tijdens de verbouwing van uw keuken. Beschikbaar voor €13,50 per dag. Met een noodkeuken heeft u een tijdelijke oplossing, zodat u thuis kunt blijven koken gedurende uw keukenverbouwing. Onze noodkeukens zijn stijlvolle keukens, robuust, gasvrij, verrijdbaar en van alle gemakken voorzien (incl. elektrische kookplaat, combi oven & boiler). Als toevoeging kunt u bij ons ook een koelkast of vaatwasser huren. Uw noodkeuken wordt snel bezorgd, aangesloten en weer opgehaald zodra u er klaar voor bent. 

Uw noodkeuken huren in 4 stappen

Reserveer uw mobiele keuken voor uw aankomende keukenverbouwing. Ook geschikt in prefab of semi-permanente bouw en/of woningbouw. Grotere aantallen voor (nood)opvang beschikbaar.

Stap 1: Ga naar Huureenkeuken.nl/reserveren

Stap 2: Selecteer de gewenste huurperiode en datum.

Stap 3: Binnen 1 werkdag wordt u gebeld voor een afspraakbevestiging.

Stap 4: Uw noodkeuken wordt bezorgd, aangesloten en weer opgehaald.

Dit zeggen klanten over onze verhuurservice

Anna R
Anna R
Great solution for bathroom renovation. We rented it for 2 weeks while our bathroom was under renovation. The shower was very comfortable and worked perfectly. They brought it and picked it up on time. Everything went smooth.
fred Houwaart
fred Houwaart
Zeer te vreden over de levering en afhaalservices.Ik ben een zware man met een gewicht van 130 kilo en toch zonder moeite genoten van het douchen.Het zijn de kosten meer dan waard geweest.Als het moet doe ik weer een beroep op hun,groetjes
jakob hak
jakob hak
Ik kan niet anders zeggen dat ik bijzonder tevreden bent over deze organisatie. Super waar voor je geld, geen gezeur, lekker praktisch, ga zo door.
Natascha van Vliet
Natascha van Vliet
Wij hebben de nooddouche voor langere tijd moeten huren en de communicatie verliep al die tijd erg goed. Na elke periode konden we aangeven of we de douche nog langer nodig hadden. Ook is het bedrijf tussendoor een paar keer langs gekomen om de nooddouche te verplaatsen, in de winterperiode bevroor hij natuurlijk en is hij bijvoorbeeld binnen neergezet. Goede service, heldere communicatie!
Gerda Rijnders
Gerda Rijnders
Supernette levering en ophaal service. Ook fijn kunnen douchen tijdens onze verbouwing van badkamer. Echt een aanrader????
albert bessels
albert bessels
Een zeer goed bedrijf komt de afspraken na . De nooddouche zag er spik en span uit en werkte perfect . Aannemers bedrijf Sabes
Ron van den Bogaard
Ron van den Bogaard
Niet goedkoop als je een week of tot 8 moet overbruggen, maar het is wel een heel goede tijdelijke vervanging. Kant en klaar geïnstalleerd en later opgehaald. Douche zelf werkt perfect, genoeg heet water om met 2 personen achter elkaar te douchen. Aanrader dus! Perfecte service ook.
Marcel Weeda
Marcel Weeda
Prima oplossing voor een badkamerverbouwing. Flexibele voorwaarden, gemakkelijk te plaatsen.
Mobiele keuken

Onze mobiele keukenblokken

Huureenkeuken.nl is onderdeel van Mijn Nooddouche. Met onze diensten bieden wij een totaaloplossing tijdens de verbouwing van uw badkamer en keuken. Onze nooddouches en -keukens zijn vervaardigd in Nederland en direct uit voorraad leverbaar. Stijlvolle noodkeukens als perfecte tijdelijke oplossing. Onze mobiele keukenblokken hebben een zwart (robuust) stalen frame met houten deurtjes en wieltjes om eenvoudig te verplaatsen. De keukens worden kant-en-klaar bij u thuis geïnstalleerd met boiler, elektrische kookplaat en combi oven. De keukens zijn gasvrij, waardoor bij aansluiting alleen toegang nodig is tot een stopcontact en koud wateraansluiting.

Permanent of tijdelijke keuken huren

Onze noodkeukens zijn beschikbaar als tijdelijke oplossing bij een verbouwing, evenement of kookworkshop. Ook bieden we onze mobiele keuken aan voor lange termijn verhuur of als permanente oplossing in prefab bouw en hebben we grote aantallen beschikbaar voor (nood)opvang.

Voordelen van onze noodkeukens

✔ Thuis blijven koken tijdens de verbouwing van uw keuken.
✔ Stijlvolle noodkeukens van metaal, houten deuren en werkblad.
✔ Noodkeukens incl. boiler, combi oven en elektrische kookplaat.
✔ Gasvrije keukens, alleen stopcontact en wateraansluiting nodig.
✔ Snelle levering, installatie en ophaalservice bij u thuis.
✔ Alle noodkeukens zijn direct uit voorraad leverbaar.
✔ Ook geschikt als permanente oplossing in prefabbouw.
✔ Vanaf €13,50 per dag – incl. BTW.

Noodkeuken huren

Waarom bij Mijn Nooddouche een douche huren?

Best beoordeeld

Service en klantvriendelijkheid hebben bij ons de hoogste prioriteit. Wij worden door onze klanten beoordeeld als uitstekend!

All-in-prijzen

Alle tarieven zijn incl BTW, transport, installatie, boiler & waterpomp. Geen verborgen kosten!

Schoon

Alle douches worden altijd grondig gereinigd vooraf aan levering. Daarnaast wordt elke douche geleverd met nieuw douchegordijn.

Overal te plaatsen

Onze mobiele douches zijn overal te plaatsen, zowel binnen als buiten. Wij verzorgen alles van transport tot installatie.

Veelgestelde vragen over keuken verhuur

Een mobiele noodkeuken kost €13,50 per dag inclusief BTW.

Wij leveren de douche altijd schoon af en leveren altijd een nieuw douchegordijn erbij. Onze douche is tijdens gebruik zeer makkelijk schoon te houden, ook omdat de douche uit één geheel bestaat, zonder randen of naden. U  kunt gewoon uw standaard schoonmaakmiddelen gebruiken.

Ja, u kunt de huur verlengen als bijvoorbeeld de  keukenverbouwing iets uitloopt. Bel ons even op en het wordt geregeld.

Indien wij een mobiel keukenblok beschikbaar hebben kunnen wij die in overleg zo snel mogelijk plaatsen. Bellen is sneller: 06-21315100

Wij leveren de douches in heel Nederland. Zie voor de transportkosten de prijzenpagina en vul uw postcode in.

De mobiele keuken is compleet voor gemonteerd en kan aangesloten worden met slechts 1 stekker in een geaard stopcontact. Het water wordt eenvoudig aangesloten op een waterkraan in de buurt. Dit kan een (vaat)wasmachinekraan of buitenkraan zijn. 

De slang voor het gebruikte water kan uitlopen in een put, of kan in uw afvoer gestoken worden die laag is afgezaagd in uw keuken. Ook is het mogelijk het water op te vangen in een jerrycan, welke u dan periodiek leegt.

De mobiele keuken kan in principe overal in huis geplaatst worden, bijvoorbeeld in de te renoveren keuken, of in de woonkamer. De mobiele keuken is aan het einde van elke werkdag makkelijk te verplaatsen. Zo kunt u hem ‘s avonds bijvoorbeeld terug zetten in de keuken. Het is ook mogelijk de douche buiten of in een bijkeuken/schuur te plaatsen. Ook buiten onder een afdak is mogelijk!

Wij leveren de mobiele keuken altijd schoon af. Ons mobiel keukenblok is tijdens gebruik zeer makkelijk schoon te houden. U kunt gewoon uw standaard schoonmaakmiddelen gebruiken. Na de huurperiode verwachten we de mobiele keuken ook weer schoon terug.