Mobiele douchecabine huren

Verbouwen? Douchecabine huren

Een mobiele douchecabine is een nooddouche. Het is een (tijdelijke) douchecabine die u bij ons kunt huren, zodat u thuis kunt blijven douchen tijdens de renovatie van uw badkamer. Wij bezorgen de douchecabines in heel Nederland en na afloop halen we de douche ook op. De douches zijn voorzien van boiler en installatieservice. Op deze manier bent u helemaal ontzorgd en kunt u zorgeloos thuis douchen tijdens de verbouwing. Een mobiele douchecabine is ook een perfecte oplossing als zorgdouche tijdens revalidatie of als permanente oplossing in prefabbouw. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Uw douchecabine huren in 4 stappen 

Stap 1: Ga naar Mijnnooddouche.nl/reserveren

Stap 2: Selecteer de gewenste huurperiode en datum.

Stap 3: Binnen 1 werkdag wordt u gebeld voor een afspraakbevestiging.

Stap 4: Uw nooddouche wordt bezorgd, aangesloten en weer opgehaald.

Dit zeggen klanten over onze mobiele douchecabines

Evert van Vliet
Evert van Vliet
Een nette oplossing. Wij hebben de douche probleemloos 5 weken gebruikt. Flexibel in het verlengen van de huur. Aanrader.
Robert Soer
Robert Soer
De douche was perfect. Kom makkelijk een week verlengen en alles in goed overleg. De douche was helemaal nieuw
Ton Smits
Ton Smits
Ideale oplossing !! Heb tijdens onze verbouwing van de badkamer (4weken) geen moment gemist om te kunnen douchen. TOP !!
Martina Gouw
Martina Gouw
Fijne douche tijdens de verbouwing, moest telkens weer verlengen maar geen enkel probleem, zijn erg flexibel en vriendelijk.
Petra Honcoop
Petra Honcoop
De nooddouche werd snel en eenvoudig in onze productiehal geplaatst. Verlenging van de huurperiode ging ook prima. De douche deed het prima. Kortom, top!
Kenneth Zandwijken
Kenneth Zandwijken
Goede service douchecabine was een prima uitkomst
Tineke Uitman-Kenselaar
Tineke Uitman-Kenselaar
Prima oplossing tijdens de verbouwing van de badkamer, snel geplaatst en kan lang genoeg douchen, boiler warmt binnen 15 min. op. In schuur geplaatst en aangesloten op buitenkraan. Had niet graag 6wk zonder douche gezeten.
Harmen Gouwe
Harmen Gouwe
Top uitvinding.
steven verhagen
steven verhagen
Zeer praktische nooddouche, met boiler op elektriciteit, goed voor 8min douchen. Met een gezin van vijf is het mogelijk om achter elkaar te douchen, de boiler is snel opgewarmd. Zeer vriendelijke, flexibele en behulpzame mensen bij dit bedrijf

Onze mobiele douchecabines

Onze mobiele douchecabines zijn vervaardigd in Nederland van gepoedercoat staal. Dus geen losse delen en eenvoudig door ons bij u thuis geïnstalleerd op elke plek (óók buiten). Doordat de douchecabines uit één geheel bestaan zijn ze waterdicht, stevig en hygiënisch. De douchecabines zijn voorzien van energiezuinige boiler en altijd een nieuw douchegordijn. De douche kunnen we aansluiten op elke kraan. De afvoerslang kan eenvoudig in de wasbak gehangen worden of aangesloten op de afvoer van bijvoorbeeld de wasmachine. Hierbij zorgen wij ervoor dat u tegelijk gebruikt kunt maken van de nooddouche als de wasmachine en vaatwasser.

Douchecabines huren tijdens renovatie

Door ruime voorraden kunnen wij onze douchecabines snel leveren, in kleine en grote aantallen. Wij bieden een complete service door heel Nederland, inclusief levering en installatie. Met de geïntegreerde wielen en handvaten zijn de douches makkelijk verplaatsbaar naar elk gewenste plaats. De douchecabines installeren wij met een energiezuinige boiler, zodat u ook warm kunt douchen tijdens de verbouwing. Vooraf aan de verhuur worden onze douches grondig gereinigd en voorzien van nieuw douchegordijn.

Alle voordelen

✔️ Ruime voorraden en snelle levering.
✔️ Inclusief installatie met ophaalservice.
✔️ Stijlvolle douchecabines van gepoedercoat staal.
✔️ Waterdicht, robuust en eenvoudig verrijdbaar.
✔️ Eigen energiezuinige boiler voor warm water.
✔️ Altijd geleverd met nieuw douchegordijn.
✔️ Grondig gereinigde cabines vooraf aan levering.
✔️ Douchecabines voor binnen en buitenshuis. 
✔️
Gratis setje shampoo, douchegel en lotion.

nooddouche buiten
Douche huren

Permanent of tijdelijke douche huren

Het verbouwen van een badkamer kost al snel enkele weken. Met onze mobiele douchecabines kunt u probleemloos thuis blijven douchen gedurende periode van uw verbouwing. Zoekt u een douchecabine als permanente oplossing? Ook hierbij kunnen wij u helpen met lange termijn verhuur of de aanschaf van mobiele douches. Of bent u een aannemer en wilt u klanten ontzorgen tijdens verbouwing met een mobiele douchecabine? Dan kunnen wij dit stukje zorg voor u uit handen nemen. Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor verhuur of verkoop van onze doucheoplossingen.

Mobiele douchecabine aanvragen

Via onderstaand formulier kunt u een vrijblijvende reserveringsaanvraag doen voor uw tijdelijke (mobiele) douchecabine. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

  FAQ over douchecabines

  Een nooddouche kost €99,- per week. Na de 2e week zijn de kosten €69,- per week. De minimale huurperiode is 2 weken, verlengen is mogelijk. Prijzen zijn inclusief BTW.

  Onze nooddouche is uniek omdat deze is gemaakt van gepoedercoat staal. Hierdoor is de douche stevig en stabiel en bovendien vrij van naden: waterdicht en hygiënisch. De douche heeft een geintegreerde steekwagen voor snelle plaatsing in en rond het huis. Bij iedere verhuur krijgt de klant een nieuw douchegordijn.

  Ja, u kunt de huur verlengen als bijvoorbeeld de  badkamerverbouwing of uw revalidatie iets uitloopt. Bel ons even op en het wordt geregeld.

   

  Indien wij een douche beschikbaar hebben kunnen wij die in overleg zo snel mogelijk plaatsen. Zo kunt u tijdens de reparatie van de waterschade toch nog thuis douchen.

  Ja, als de nooddouche bijvoorbeeld op de (vaat)wasmachineafvoer wordt aangesloten, zorgen wij ervoor dat u ook die nog tegelijkertijd kunt gebruiken.

   

  Wij leveren de douches in principe in heel Zuid-Holland, rondom stad Utrecht, regio Etten-Leur/Breda, en alles net erbuiten. Gebruik de postcodecheck op de prijzen pagina om te kijken wat de transportkosten zijn.

   

  Onze nooddouches worden met de hand gemaakt en zijn voorzien van een thermostaatkraan, glijstang en Grohe douchekop. U kunt dus douchen zoals u gewend bent!

  De slang voor het douchewater kunt u bijvoorbeeld in de wasbak hangen, of wij sluiten hem aan op uw (vaat)wasmachineafvoer. Indien u een putje in de vloer heeft, kan het water ook daarin weglopen. Door de bijgeleverde pomp kan het water altijd weggepompt worden.

  De douche is 198cm hoog en 79cm breed. Hierdoor past hij ook door een 80cm brede binnendeur. De douche kan in principe overal in huis geplaatst worden, bijvoorbeeld naast de keuken of in de woonkamer. Het is ook mogelijk de douche buiten of in een bijkeuken/schuur te plaatsen. Ook buiten en/of onder een afdak is mogelijk!

  Wij leveren de douche altijd schoon af en leveren altijd een nieuw douchegordijn erbij. Onze douche is tijdens gebruik zeer makkelijk schoon te houden, ook omdat de douche uit één geheel bestaat, zonder randen of naden. U  kunt gewoon uw standaard schoonmaakmiddelen gebruiken.

  Ja, onze prijzen zijn inclusief boiler en inclusief afvalwaterpomp. Zie voor meer info onze prijzen.