Mobiele douchecabine huren

Verbouwen? Douchecabine huren

Een mobiele douchecabine is een nooddouche. Het is een (tijdelijke) douchecabine die u bij ons kunt huren, zodat u thuis kunt blijven douchen tijdens de renovatie van uw badkamer. Wij bezorgen de douchecabines in heel Nederland en na afloop halen we de douche ook op. De douches zijn voorzien van boiler en installatieservice. Op deze manier bent u helemaal ontzorgd en kunt u zorgeloos thuis douchen tijdens de verbouwing. Een mobiele douchecabine is ook een perfecte oplossing als zorgdouche tijdens revalidatie of als permanente oplossing in prefabbouw. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Uw douchecabine huren in 4 stappen 

Stap 1: Ga naar Mijnnooddouche.nl/reserveren

Stap 2: Selecteer de gewenste huurperiode en datum.

Stap 3: Binnen 1 werkdag wordt u gebeld voor een afspraakbevestiging.

Stap 4: Uw nooddouche wordt bezorgd, aangesloten en weer opgehaald.

Dit zeggen klanten over onze mobiele douchecabines

Anna R
Anna R
Great solution for bathroom renovation. We rented it for 2 weeks while our bathroom was under renovation. The shower was very comfortable and worked perfectly. They brought it and picked it up on time. Everything went smooth.
fred Houwaart
fred Houwaart
Zeer te vreden over de levering en afhaalservices.Ik ben een zware man met een gewicht van 130 kilo en toch zonder moeite genoten van het douchen.Het zijn de kosten meer dan waard geweest.Als het moet doe ik weer een beroep op hun,groetjes
jakob hak
jakob hak
Ik kan niet anders zeggen dat ik bijzonder tevreden bent over deze organisatie. Super waar voor je geld, geen gezeur, lekker praktisch, ga zo door.
Natascha van Vliet
Natascha van Vliet
Wij hebben de nooddouche voor langere tijd moeten huren en de communicatie verliep al die tijd erg goed. Na elke periode konden we aangeven of we de douche nog langer nodig hadden. Ook is het bedrijf tussendoor een paar keer langs gekomen om de nooddouche te verplaatsen, in de winterperiode bevroor hij natuurlijk en is hij bijvoorbeeld binnen neergezet. Goede service, heldere communicatie!
Gerda Rijnders
Gerda Rijnders
Supernette levering en ophaal service. Ook fijn kunnen douchen tijdens onze verbouwing van badkamer. Echt een aanrader????
albert bessels
albert bessels
Een zeer goed bedrijf komt de afspraken na . De nooddouche zag er spik en span uit en werkte perfect . Aannemers bedrijf Sabes
Ron van den Bogaard
Ron van den Bogaard
Niet goedkoop als je een week of tot 8 moet overbruggen, maar het is wel een heel goede tijdelijke vervanging. Kant en klaar geïnstalleerd en later opgehaald. Douche zelf werkt perfect, genoeg heet water om met 2 personen achter elkaar te douchen. Aanrader dus! Perfecte service ook.
Marcel Weeda
Marcel Weeda
Prima oplossing voor een badkamerverbouwing. Flexibele voorwaarden, gemakkelijk te plaatsen.

Onze mobiele douchecabines

Onze mobiele douchecabines zijn vervaardigd in Nederland van gepoedercoat staal. Dus geen losse delen en eenvoudig door ons bij u thuis geïnstalleerd op elke plek (óók buiten). Doordat de douchecabines uit één geheel bestaan zijn ze waterdicht, stevig en hygiënisch. De douchecabines zijn voorzien van energiezuinige boiler en altijd een nieuw douchegordijn. De douche kunnen we aansluiten op elke kraan. De afvoerslang kan eenvoudig in de wasbak gehangen worden of aangesloten op de afvoer van bijvoorbeeld de wasmachine. Hierbij zorgen wij ervoor dat u tegelijk gebruikt kunt maken van de nooddouche als de wasmachine en vaatwasser.

Douchecabines huren tijdens renovatie

Door ruime voorraden kunnen wij onze douchecabines snel leveren, in kleine en grote aantallen. Wij bieden een complete service door heel Nederland, inclusief levering en installatie. Met de geïntegreerde wielen en handvaten zijn de douches makkelijk verplaatsbaar naar elk gewenste plaats. De douchecabines installeren wij met een energiezuinige boiler, zodat u ook warm kunt douchen tijdens de verbouwing. Vooraf aan de verhuur worden onze douches grondig gereinigd en voorzien van nieuw douchegordijn.

Alle voordelen

✔️ Ruime voorraden en snelle levering.
✔️ Inclusief installatie met ophaalservice.
✔️ Stijlvolle douchecabines van gepoedercoat staal.
✔️ Waterdicht, robuust en eenvoudig verrijdbaar.
✔️ Eigen energiezuinige boiler voor warm water.
✔️ Altijd geleverd met nieuw douchegordijn.
✔️ Grondig gereinigde cabines vooraf aan levering.
✔️ Douchecabines voor binnen en buitenshuis. 
✔️
Gratis setje shampoo, douchegel en lotion.

nooddouche buiten
Douche huren

Permanent of tijdelijke douche huren

Het verbouwen van een badkamer kost al snel enkele weken. Met onze mobiele douchecabines kunt u probleemloos thuis blijven douchen gedurende periode van uw verbouwing. Zoekt u een douchecabine als permanente oplossing? Ook hierbij kunnen wij u helpen met lange termijn verhuur of de aanschaf van mobiele douches. Of bent u een aannemer en wilt u klanten ontzorgen tijdens verbouwing met een mobiele douchecabine? Dan kunnen wij dit stukje zorg voor u uit handen nemen. Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor verhuur of verkoop van onze doucheoplossingen.

Mobiele douchecabine aanvragen

Via onderstaand formulier kunt u een vrijblijvende reserveringsaanvraag doen voor uw tijdelijke (mobiele) douchecabine. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

  FAQ over douchecabines

  Een nooddouche kost €99,- per week. Na de 2e week zijn de kosten €69,- per week. De minimale huurperiode is 2 weken, verlengen is mogelijk. Prijzen zijn inclusief BTW.

  Onze nooddouche is uniek omdat deze is gemaakt van gepoedercoat staal. Hierdoor is de douche stevig en stabiel en bovendien vrij van naden: waterdicht en hygiënisch. De douche heeft een geintegreerde steekwagen voor snelle plaatsing in en rond het huis. Bij iedere verhuur krijgt de klant een nieuw douchegordijn.

  Ja, u kunt de huur verlengen als bijvoorbeeld de  badkamerverbouwing of uw revalidatie iets uitloopt. Bel ons even op en het wordt geregeld.

   

  Indien wij een douche beschikbaar hebben kunnen wij die in overleg zo snel mogelijk plaatsen. Zo kunt u tijdens de reparatie van de waterschade toch nog thuis douchen.

  Ja, als de nooddouche bijvoorbeeld op de (vaat)wasmachineafvoer wordt aangesloten, zorgen wij ervoor dat u ook die nog tegelijkertijd kunt gebruiken.

   

  Wij leveren de douches in principe in heel Zuid-Holland, rondom stad Utrecht, regio Etten-Leur/Breda, en alles net erbuiten. Gebruik de postcodecheck op de prijzen pagina om te kijken wat de transportkosten zijn.

   

  Onze nooddouches worden met de hand gemaakt en zijn voorzien van een thermostaatkraan, glijstang en Grohe douchekop. U kunt dus douchen zoals u gewend bent!

  De slang voor het douchewater kunt u bijvoorbeeld in de wasbak hangen, of wij sluiten hem aan op uw (vaat)wasmachineafvoer. Indien u een putje in de vloer heeft, kan het water ook daarin weglopen. Door de bijgeleverde pomp kan het water altijd weggepompt worden.

  De douche is 198cm hoog en 79cm breed. Hierdoor past hij ook door een 80cm brede binnendeur. De douche kan in principe overal in huis geplaatst worden, bijvoorbeeld naast de keuken of in de woonkamer. Het is ook mogelijk de douche buiten of in een bijkeuken/schuur te plaatsen. Ook buiten en/of onder een afdak is mogelijk!

  Wij leveren de douche altijd schoon af en leveren altijd een nieuw douchegordijn erbij. Onze douche is tijdens gebruik zeer makkelijk schoon te houden, ook omdat de douche uit één geheel bestaat, zonder randen of naden. U  kunt gewoon uw standaard schoonmaakmiddelen gebruiken.

  Ja, onze prijzen zijn inclusief boiler en inclusief afvalwaterpomp. Zie voor meer info onze prijzen.