Mobiele douchecabine huren

Verbouwen? Douchecabine huren

Een mobiele douchecabine is een nooddouche. Het is een (tijdelijke) douchecabine die u bij ons kunt huren, zodat u thuis kunt blijven douchen tijdens de renovatie van uw badkamer. Wij bezorgen de douchecabines in heel Nederland en na afloop halen we de douche ook op. De douches zijn voorzien van boiler en installatieservice. Op deze manier bent u helemaal ontzorgd en kunt u zorgeloos thuis douchen tijdens de verbouwing. Een mobiele douchecabine is ook een perfecte oplossing als zorgdouche tijdens revalidatie of als permanente oplossing in prefabbouw. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Uw douchecabine huren in 4 stappen 

Stap 1: Ga naar Mijnnooddouche.nl/reserveren

Stap 2: Selecteer de gewenste huurperiode en datum.

Stap 3: Binnen 1 werkdag wordt u gebeld voor een afspraakbevestiging.

Stap 4: Uw nooddouche wordt bezorgd, aangesloten en weer opgehaald.

Dit zeggen klanten over onze mobiele douchecabines

Annemarieke
Annemarieke
Komen alles netjes installeren. Nieuw douche gordijn ook. Kort om een goed alternatief als je even niet thuis kan douche. Zeer vriendelijke aan de telefoon. Kort om gewoon doen eerlijke mensen
Dave Goedel
Dave Goedel
wat een geweldige oplossing bij een badkamerrenovatie. zo aangesloten en werkt perfect!! vrienedelijk mensen met een topproduct.
Charita Ramcharan
Charita Ramcharan
Snel, schoon en handig!!
Alexander Spruijt
Alexander Spruijt
Goede service en contact
Pascal Versluis
Pascal Versluis
Fantastisch bedrijf, goede communicatie en flexibel. Voor een opvang van vluchtelingen waren wij opzoek naar douche Gelegenheid. We zijn terecht gekomen bij deze gasten en ze waren erg snel geleverd, in de tijd dat ze er stonden moest het meermaals verlengd worden en deze communicatie ging erg goed en flexibel. Ik zou “Mijn Noodddouche” bij iedereen aanbevelen als je een tijdelijke oplossing voor een douche nodig hebt. Daarnaast een fantastisch concept dat hij overal geplaatst kan worden.
Esther Walboom
Esther Walboom
Fijne, nette, vriendelijk service. De douche was een geweldige uitkomst tijdens onze verbouwing. Ik raad het iedereen aan.
Linda Huijboom
Linda Huijboom
Fijn dat er zo iets bestaat, keurige bezorging en installatie. Snelle reactie op de mail en snelle levering.
Jeroen van dijk
Jeroen van dijk
2 weken gehuurd tijdens de badkamer verbouwing, lekker in de keuken gedoucht, dit is prima bevallen.

Onze mobiele douchecabines

Onze mobiele douchecabines zijn vervaardigd in Nederland van gepoedercoat staal. Dus geen losse delen en eenvoudig door ons bij u thuis geïnstalleerd op elke plek (óók buiten). Doordat de douchecabines uit één geheel bestaan zijn ze waterdicht, stevig en hygiënisch. De douchecabines zijn voorzien van energiezuinige boiler en altijd een nieuw douchegordijn. De douche kunnen we aansluiten op elke kraan. De afvoerslang kan eenvoudig in de wasbak gehangen worden of aangesloten op de afvoer van bijvoorbeeld de wasmachine. Hierbij zorgen wij ervoor dat u tegelijk gebruikt kunt maken van de nooddouche als de wasmachine en vaatwasser.

Douchecabines huren tijdens renovatie

Door ruime voorraden kunnen wij onze douchecabines snel leveren, in kleine en grote aantallen. Wij bieden een complete service door heel Nederland, inclusief levering en installatie. Met de geïntegreerde wielen en handvaten zijn de douches makkelijk verplaatsbaar naar elk gewenste plaats. De douchecabines installeren wij met een energiezuinige boiler, zodat u ook warm kunt douchen tijdens de verbouwing. Vooraf aan de verhuur worden onze douches grondig gereinigd en voorzien van nieuw douchegordijn.

Alle voordelen

✔️ Ruime voorraden en snelle levering.
✔️ Inclusief installatie met ophaalservice.
✔️ Stijlvolle douchecabines van gepoedercoat staal.
✔️ Waterdicht, robuust en eenvoudig verrijdbaar.
✔️ Eigen energiezuinige boiler voor warm water.
✔️ Altijd geleverd met nieuw douchegordijn.
✔️ Grondig gereinigde cabines vooraf aan levering.
✔️ Douchecabines voor binnen en buitenshuis. 
✔️
Gratis setje shampoo, douchegel en lotion.

nooddouche buiten

Permanent of tijdelijke douche huren

Het verbouwen van een badkamer kost al snel enkele weken. Met onze mobiele douchecabines kunt u probleemloos thuis blijven douchen gedurende periode van uw verbouwing. Zoekt u een douchecabine als permanente oplossing? Ook hierbij kunnen wij u helpen met lange termijn verhuur of de aanschaf van mobiele douches. Of bent u een aannemer en wilt u klanten ontzorgen tijdens verbouwing met een mobiele douchecabine? Dan kunnen wij dit stukje zorg voor u uit handen nemen. Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor verhuur of verkoop van onze doucheoplossingen.

Mobiele douchecabine aanvragen

Via onderstaand formulier kunt u een vrijblijvende reserveringsaanvraag doen voor uw tijdelijke (mobiele) douchecabine. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

  FAQ over douchecabines

  Een nooddouche kost €99,- per week. Na de 2e week zijn de kosten €69,- per week. De minimale huurperiode is 2 weken, verlengen is mogelijk. Prijzen zijn inclusief BTW.

  Onze nooddouche is uniek omdat deze is gemaakt van gepoedercoat staal. Hierdoor is de douche stevig en stabiel en bovendien vrij van naden: waterdicht en hygiënisch. De douche heeft een geintegreerde steekwagen voor snelle plaatsing in en rond het huis. Bij iedere verhuur krijgt de klant een nieuw douchegordijn.

  Ja, u kunt de huur verlengen als bijvoorbeeld de  badkamerverbouwing of uw revalidatie iets uitloopt. Bel ons even op en het wordt geregeld.

   

  Indien wij een douche beschikbaar hebben kunnen wij die in overleg zo snel mogelijk plaatsen. Zo kunt u tijdens de reparatie van de waterschade toch nog thuis douchen.

  Ja, als de nooddouche bijvoorbeeld op de (vaat)wasmachineafvoer wordt aangesloten, zorgen wij ervoor dat u ook die nog tegelijkertijd kunt gebruiken.

   

  Wij leveren de douches in principe in heel Zuid-Holland, rondom stad Utrecht, regio Etten-Leur/Breda, en alles net erbuiten. Gebruik de postcodecheck op de prijzen pagina om te kijken wat de transportkosten zijn.

   

  Onze nooddouches worden met de hand gemaakt en zijn voorzien van een thermostaatkraan, glijstang en Grohe douchekop. U kunt dus douchen zoals u gewend bent!

  De slang voor het douchewater kunt u bijvoorbeeld in de wasbak hangen, of wij sluiten hem aan op uw (vaat)wasmachineafvoer. Indien u een putje in de vloer heeft, kan het water ook daarin weglopen. Door de bijgeleverde pomp kan het water altijd weggepompt worden.

  De douche is 198cm hoog en 79cm breed. Hierdoor past hij ook door een 80cm brede binnendeur. De douche kan in principe overal in huis geplaatst worden, bijvoorbeeld naast de keuken of in de woonkamer. Het is ook mogelijk de douche buiten of in een bijkeuken/schuur te plaatsen. Ook buiten en/of onder een afdak is mogelijk!

  Wij leveren de douche altijd schoon af en leveren altijd een nieuw douchegordijn erbij. Onze douche is tijdens gebruik zeer makkelijk schoon te houden, ook omdat de douche uit één geheel bestaat, zonder randen of naden. U  kunt gewoon uw standaard schoonmaakmiddelen gebruiken.

  Ja, onze prijzen zijn inclusief boiler en inclusief afvalwaterpomp. Zie voor meer info onze prijzen.