VEELGESTELDE VRAGEN

Hieronder vindt u antwoord op de meestgestelde vragen. Als u nog overige vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Onze nooddouche is uniek omdat deze is gemaakt van gepoedercoat staal. Hierdoor is de douche stevig en stabiel en bovendien vrij van naden: waterdicht en hygiënisch. De douche heeft een geintegreerde steekwagen voor snelle plaatsing in en rond het huis. Bij iedere verhuur krijgt de klant een nieuw douchegordijn.

Ja, u kunt de huur verlengen als bijvoorbeeld de  badkamerverbouwing of uw revalidatie iets uitloopt. Bel ons even op en het wordt geregeld.

 

Indien wij een douche beschikbaar hebben kunnen wij die in overleg zo snel mogelijk plaatsen. Zo kunt u tijdens de reparatie van de waterschade toch nog thuis douchen.

Ja, als de nooddouche bijvoorbeeld op de (vaat)wasmachineafvoer wordt aangesloten, zorgen wij ervoor dat u ook die nog tegelijkertijd kunt gebruiken.

 

Wij leveren de douches in principe in heel Zuid-Holland, rondom stad Utrecht, regio Etten-Leur/Breda, en alles net erbuiten. Gebruik de postcodecheck op de prijzen pagina om te kijken wat de transportkosten zijn.

 

Onze nooddouches worden met de hand gemaakt en zijn voorzien van een thermostaatkraan, glijstang en Grohe douchekop. U kunt dus douchen zoals u gewend bent!

De slang voor het douchewater kunt u bijvoorbeeld in de wasbak hangen, of wij sluiten hem aan op uw (vaat)wasmachineafvoer. Indien u een putje in de vloer heeft, kan het water ook daarin weglopen. Door de bijgeleverde pomp kan het water altijd weggepompt worden.

De douche is 198cm hoog en 79cm breed. Hierdoor past hij ook door een 80cm brede binnendeur. De douche kan in principe overal in huis geplaatst worden, bijvoorbeeld naast de keuken of in de woonkamer. Het is ook mogelijk de douche buiten of in een bijkeuken/schuur te plaatsen. Ook buiten en/of onder een afdak is mogelijk!

Jazeker, de douche is ruim genoeg van binnen maar door het slanke design neemt deze niet heel veel ruimte in. U kunt bijvoorbeeld 2 kamerstoelen achter elkaar zetten om te visualiseren hoeveel de douche aan ruimte inneemt.

Nee, de douche wordt niet opgebouwd, maar bestaat uit één geheel zodat deze niet kan lekken! Het douchegordijn wordt volledig afgesloten door de hoge opstaande rand en kan links en rechts volledig achter de wand geschoven worden.

Wij leveren de douche altijd schoon af en leveren altijd een nieuw douchegordijn erbij. Onze douche is tijdens gebruik zeer makkelijk schoon te houden, ook omdat de douche uit één geheel bestaat, zonder randen of naden. U  kunt gewoon uw standaard schoonmaakmiddelen gebruiken.

Ja, onze prijzen zijn inclusief boiler en inclusief afvalwaterpomp. Zie voor meer info onze prijzen.

Een nooddouche installeren kost tussen de 20 en 40 minuten. Wij sturen 1 werkdag van te voren een tijdsindicatie, zodat u niet de hele dag hoeft te wachten.